Comunicat al Federatiei Serviciilor de Securitate 26.02.2018

Secretariat FSS

Federatia Serviciilor de Securitate din Romania si Outstanding Security Performance Awards (OSPA) lanseaza a treia editie a Premiilor OSPA in Romania.

Dupa doua editii incununate de succes, Federatia Serviciilor de Securitate este onorata sa anunte organizarea celei de-a treia Editii a Trofeelor OSPA Romania in 2018.

Pentru al doilea an consecutiv, Hikvision, cea mai mare companie de echipamente si solutii de supraveghere video din lume, a decis sa sustina manifestarea in calitate de sponsor principal.

Trofeele pentru Excelenta Profesionala in Domeniul Securitatii Private (OSPA) reprezinta un program international conceput pe baze stiintifice pentru recunoasterea si celebrarea performantelor profesionale extraordintare in acest domeniu de mare semnificatie economica si sociala.

In afara de Romania, Gale OSPA sunt organizate si de asociatii profesionale ale industriei securitatii private din Australia, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Statele Unite si din alte tari.

In Romania programul este organizat de catre „World Excelence Award Limited” in parteneriat cu Federatia Serviciilor de Securitate din Romania. Programul OSPA se bazeaza pe un sistem de apreciere complet independent, obiectiv si incluziv si se adreseaza profesionistilor din industria securitatii private.

Editia din 2018 va pastra cele 6 categorii de premiere de la editia precedenta: Manageri si Directori de Securitate (in house), Instalatori/Integratori de Sisteme de Securitate, Agenti de Securitate, Consultanti de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizica), Programe CYBERSECURITY si Premiul pentru Intreaga Cariera dedicata Securitatii.

Jurizarea aplicatiilor se va face in cadrul unui proces complex, complet independent si obiectiv, derulat pe mai multe planuri, atat in Romania cat si in Marea Britanie.

Inscrierile vor incepe la data de 1 Martie, data limita pentru inscrierea aplicatiilor fiind 30 iulie

Finalistii de anul acesta vor fi anuntati la inceputul lunii octombrie.

Gala de decernare a premiilor OSPA va avea loc 9 noiembrie 2018. Pentru a fi la curent cu ultimele noutati in legatura cu OSPA Romania urmariti website-ul https://ro.theospas.com, publicatia noastra Security

Excellence Digest, precum paginile noastre de pe retelele de socializare.

Informatii despre eveniment mai pot fi gasite si pe http://ziuasecuritatiiprivate.ro. De asemenea, pentru orice informatii suplimentare privitoare la Premiile OSPA, ne puteti scrie pe adresa office@fss.org.ro.

Federatia Serviciilor de Securitate (FSS) este o organizatie neguvernamentala, apolitica si nonprofit, care cuprinde asociatii profesionale si patronale din domeniul securitatii private – Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS), Asociatia Romana pentru Industria de Securitate (ARIS) si Patronatul Serviciilor de Securitate (PSS). Aceste asociatii reprezinta atat domeniul tehnologiilor de securitate cat si pe cel al securitatii fizice si le sunt afiliate 254 de societati de specialitate în care activeaza aproximativ 34.000 de angajati. Federatia Serviciilor de Securitate promoveaza si protejaza interesele membrilor sai, asigurandu-le reprezentarea in discutiile cu autoritatile publice, alte asociatii, diferite institutii, organisme nationale si internationale. FSS este membra a Confederatiei Patronale din Industrie, Agricultura, Constructii si Servicii din Romania (COMPIROM) si organizeaza anual, in luna Noiembrie, Ziua Securitatii Private si Gala Premiilor OSPA, evenimente de bilant si referinta pentru piata de securitate din Romania.

FEDERATIA SERVICIILOR DE SECURITATE

Bucuresti, 26/02/2018