Comunicat AGA FSS din 27.05.2016

Secretariat FSS

La data de 27.05.2016 a avut loc sedinta Consiliului Director al Federatiei, lucrarile sedintei au fost conduse de catre Domnul Gabriel Badea - Presedinte F.S.S.

La primul punct pe ordinea de zi, membrii au prezentat ultimele activitati semnificative din cadrul entitatilor pe care le reprezinta.

S-au discutat apoi modificarile propuse de catre PSS pentru statutul federatiei. Aceste propuneri vor fi supuse aprobarii unei Adunari Generale Extraordinare in luna noiembrie.

In continuare domnul Badea a prezentat stadiul proiectelor si a problemelor curente referitoare la strategia de aparare privitor la investigatia Consiliului Concurentei, a Grupurilor de lucru referitoare la modificarile legislative, la combaterea concurentei neloiale si a preturilor de dumping.

O alta tema de discutie a fost lansarea Trofeului pentru Excelenta Profesionala (OSPA) in domeniul securitatii private si deschiderea inscrierilor pentru toate categoriile. Gala de decernare a premiilor este programata pe 11 noiembrie 2016.