Premiile de excelență profesională în securitatea privată, OSPA România, și-au anunțat câștigătorii

FSS Admin

Premiile de excelență profesională în securitatea privată, OSPA România, ediția a VI- a, și-au anunțat câștigătorii în cadrul galei desfășurate pe 10 iunie la Clubul Diplomatic din București!

 

Mulțumim sponsorilor noștri, Asociația Română pentru Industria de Securitate – ARIS și Cyber Smart Defence!

Iată mai jos laureații OSPA România 2021/2022:

 

Citeste mai departe ...

OSPA România și-a desemnat finaliștii ediției 2022

FSS Admin

Juriul ediției OSPA România 2022 a analizat proiectele candidaților și a desemnat finaliștii ediției a VI-a!

Fondatorul OSPA, profesorul Martin Gill, ne-a declarat cu această ocazie:

„Finaliștii din acest an sunt o exemplificare a valorilor promovate de către premiile OSPA. Fiecare dintre ei a demonstrat o performanță de excepție într-un anumit domeniu al industriei de securitate, fie la nivel de companie, la nivel individual sau de echipă. Toți cei nominalizați trebuie să fie foarte mândri pentru că au fost luați în considerare pentru un premiu OSPA, indiferent de categoria la care au candidat. Concurența a fost deosebit de puternică în acest an!”

Lista finaliștilor o găsiți mai jos:

Citeste mai departe ...

OSPA România anunță un nou parteneriat media național cu Revista Patronatului Român

FSS Admin

Colectivul de organizare a OSPA România anunță un nou parteneriat media cu Revista Patronatului Român, portal media fondat de domnul Cezar Armașu în septembrie 2021 și dedicat misiunii de a fi un centru de informare pentru mediul de afaceri. Acest parteneriat încununează colaborările desfășurate în ultima parte a anului trecut între Federația Serviciilor de Securitate și Revista patronatului, în special prin organizarea unei emisiuni online dedicate celebrării Zilei Securității Private în România în data de 15 noiembrie 2021, la care au participat unii dintre cei mai apreciați specialiști ai industriei de securitate din țara noastră.

Citeste mai departe ...