Despre Gala OSPA România cu dl. Gabriel Badea, Președinte al Federației Serviciilor de Securitate

FSS Admin

Domnul Gabriel Badea ne spune într-un interviu acordat Revistei Patronatului Român povestea OSPA și a Galei OSPA România!

Vă invităm să urmăriți această discuție foarte interesantă despre excelența profesională în domeniul securității private care își va desemna laureații peste câteva zile, pe 9 iunie, la Clubul Diplomatic!

Citeste mai departe ...

Securitate la Genul Feminin!

FSS Admin

Suntem deosebit de onorați să vă informăm că începând cu această ediție doamna Cristina Teodorescu, Manager de Proiect în cadrul Departamentului de Securitate al OMV Petrom și laureată a OSPA România – ediția 2019 la categoria „Doamne de Excepție în industria securității private”, a acceptat invitația noastră de a se alătura juriului OSPA România.

Doamna Teodorescu are o experiență de peste 9 ani în domeniul securității în cadrul OMV Petrom, cea mai mare companie energetică din sud-estul Europei. Expertiza ei variază de la managementul contractorilor de securitate și evaluări ale performanței acestora, la dezvoltarea bugetelor de pază și gestionarea costurilor și nu în ultimul rând, la implementarea unor programe și campanii dedicate de conștientizare a aspectelor de securitate în rândul publicului larg de toate vârstele.

Citeste mai departe ...

Interviu cu domnul Adrian Moisescu, Președintele Patronatului Serviciilor de Securitate

FSS Admin

În această primăvară au avut loc alegeri la Patronatul Serviciilor de Securitate (Patrosec), iar domnul Adrian Moisescu a fost ales Președinte. Activând în securitatea privată încă din 1992, de când a terminat liceul militar, a parcurs toate etapele carierei profesionale, de la agent de securitate până la director general al unor companii de securitate. Îl las însă pe el să vă spună mai multe în rândurile ce urmează.

Vocea Securității Private (VSP): În primul rând vrem să vă felicităm pentru alegerea dumneavoastră ca Președinte al Patronatului Serviciilor de Securitate (Patrosec)! Sunteți o persoană cunoscută în industria securității private, totuși, pentru cei care sunt de mai puțină vreme în acest domeniu, vă rugăm să ne spuneți câteva cuvinte despre dumneavoastră.

Adrian Moisescu: Vă mulțumesc pentru felicitări, dar mai ales pentru invitația de a susține acest interviu, având în vedere că sunteți o voce de prestigiu în industria noastră.

Sunt convins că majoritatea celor care lucrează în domeniul

Citeste mai departe ...