11 Noiembrie - Ziua Securitatii Private in Romania

Super User

În fiecare an la 11 Noembrie sărbătorim Ziua Securității Private în România o zi dedicată tuturor celor care lucrează în acest sector cu o largă semnificație la nivelul întregii societăți atât din perspectivă economică cât și socială.

În acest domeniu sunt active peste 3.000 de societăți care acoperă tot spectrul securității private, tehnologia de securitate, pază și gradare, consultanță, securitate cibernetică. Sunt peste 120.000 de angajați în acest domeniu de la agenți de pază și tehnicieni până la ingineri, consultanți, manageri, specialiști informaticieni și în comunicații.

Citeste mai departe ...

Ziua Securității Private în România

FSS Admin

Securitatea este una dintre nevoile de bază ale umanității, iar industria securității private își aduce aportul la îmbunătățirea climatului de ordine publică. Contribuția sectorului securității private din România este una semnificativă realizată prin intermediul celor peste 100.000 de oameni care lucrează în această industrie, oameni care, aflați mereu în prima linie, numai anul trecut au răspuns la aproape 3 milioane de alarme, au prevenit peste 20.000 de furturi, au predat organelor competente aproape 3.000 de răufăcători și recuperat bunuri de peste 6 milioane de lei.

Citeste mai departe ...
Comunicat FSS vaccinare anti-COVID19
Comunicat FSS vaccinare anti-COVID19

Federația Serviciilor de Securitate a solicitat Guvernului introducerea personalului care lucrează în industria de securitate privată pe listele pentru cea de a doua etapă de vaccinare din cadrul campaniei anti COVID-19

Secretariat FSS

Federația Serviciilor de Securitate  a solicitat Guvernului, prin intermediul unei scrisori adresate Ministrului de Interne, Domnul Lucian BODE, introducerea personalului care lucrează în industria de securitate privată pe listele pentru cea de a doua etapă de vaccinare din cadrul campaniei anti COVID-19.

În scrisoarea adresată Domnului Ministru s-a subliniat importanța socială a acestui domeniu de activitate, care a fost recunoscută în unele țări ale Uniunii Europene prin adoptarea conceptului Continuumului de Securitate. Acest concept, promovat la nivel european de către Confederația Europeană a Serviciilor de Securitate – CoESS, include serviciile de securitate privată în cadrul forțelor de ordine publică și acordă o protecție sporită agenților de securitate.

Citeste mai departe ...